Jeg tilbyder blide, dybdegående og forløsende 1:1 sessioner og forløb med rod i dit indre barn og din krops visdom.                 

Min intention er at holde et blidt, dybdegående og helende rum, hvor du kan være med hele dig. Mit ønske er, at du kan betragte det som et frit rum med plads til netop hele dig, hvor du ikke skal præstere. 

Jeg tilbyder et rum til en rejse dybere ind, så healingen kan ske indefra og ud med rod i din krops visdom og dine indre svar.

Jeg betragter mennesket som en helhed, hvor tanker, følelser og krop er naturligt forbundet, og derfor ikke kan adskilles i det dybe traumeforløsende arbejde.

Flere psykologer rundt om i verden taler om, at vores celler husker hændelser, som vi udsættes for som børn, unge eller voksne. De taler om cellernes implicitte hukommelse, det vil sige hukommelse hinsides sproget, og omtaler cellerne som små hjerner, som sanser og lagrer oplevelser allerede på et meget tidligt stadie.

Derfor holder jeg et dybdegående rum hvor både tanker, følelser og kroppens hukommelse inddrages.

Jeg guider dig blidt til at forbinde dig med din krop samt de svar der bor i den og i dit indre, og herfra forløser vi.

                                     

Praktisk.

Sessionerne finder sted online 1:1 via Zoom.

Det betyder at du uafhængigt af geografi kan bestille tid hos mig, og at jeg kan tilbyde dybe, forløsende sessioner, mens du sidder i din egen stue og på et tidspunkt, der passer dig.

Når vi sidder 2 mennesker overfor hinanden via en skærm, så dannes der et helt særligt nærværende rum, hvor tilstedeværelsen er lige så dyb og ærlig, som når vi mødes ansigt til ansigt.

Til online sessioner anvender jeg den sikre videoforbindelse Zoom. Det eneste du skal gøre forud for sessionen er at sende mig din mailadresse, så sender jeg dig et link via din mail, som du skal klikke på, på det aftalte tidspunkt, og på den måde forbindes vi via video.

Hvis du har brug for at læse om andre kvinders oplevelse af online sessioner samt mødet med mig, finder du et udsnit af udtalelser fra andre kvinder i forløb nederst på denne side. 

Det er muligt at aftale tider fra kl. 09.00 på hverdage. Mandag til torsdag er sidste tid kl. 19.00, fredag kl. 15.00.

                                     

Priser.

1. indledende session, varighed 75 min.: 1075 kr. Ved første indledende session har jeg sat ekstra tid af til afklarende spørgsmål etc. Denne tid er inkluderet i prisen.

Efterfølgende sessioner kan købes enkeltvis til 1075 kr. pr. session, af 60 minutter, eller som et forløb på 4 sessioner, af 60 minutter, til 3900 kr. Besparelse; 400 kr. Dette kan gentages ubetinget efter de 4 sessioner er afholdt.

Beløbet betales forud for 1. session session ved kontooverførsel på reg.nr. 7410 kontonr. 2076827292, Sparekassen Danmark at 1871. 

                                      

Kontakt.

Se fanen `kontaktformular` for tidsbestilling. Skriv meget gerne 2-3 forslag til tider til mig, så finder vi en der passer dig. Du er også meget velkommen til at kontakte mig ved uddybende spørgsmål etc. Vær opmærksom på at mit svar kan ende i dit spamfilter.

                                      

Afbud.

Hver eneste tid er værdifuld, så hvis du er forhindret i at bruge din tid, så meld gerne afbud i god tid, så andre kan få glæde af den.

Ved afbud bedes du melde afbud pr. mail eller sms senest 24 timer før din session, hvorefter der hæftes for hele betalingen.

UDTALELSER

 "Mette kan noget helt særligt – hun er nærværende, lyttende og med hendes beroligende sind kan jeg få lov at åbne op til de dybe lag, der ligger i mig. Mette skaber det mest healende rum, jeg har oplevet og alle processer kan få lov at blive gennemlevet i deres eget tempo. Jeg var starten meget skeptisk over, at sessionerne foregik online, da jeg selv er kropsterapeut og der gik derfor 8-9 måneder inden jeg tog kontakt, men noget i mig blev alligevel ved med at søge tilbage til Mette, og jeg har ikke fortrudt et sekund. Jeg blev ganske overrasket, for det, at det foregår online har ingen betydning. Mette skaber rummet og med hendes rummelige og kærlige tilgang, kan alt det der fylder få plads. Jeg gik hos Mette i over et år, og det er noget af det mest meningsfulde jeg gjort for mig selv. Jeg er på et dybt plan kommet tættere på mig selv. Der er noget i mig, som nu kan lytte mere klart og omsorgsfuldt til mig selv. For hver enkelt session jeg har haft hos Mette har noget rykket sig i mig og det har en effekt i mit liv. Det har påvirket min relation til mig selv, men også min relation til mine nærmeste. Jeg er dybt taknemmelig for det rum Mette har holdt for mig. Mette får mine varmeste og kærligste anbefalinger". - Karolina

“Det var som om, at der endelig var en vis kvinde der talte mit sprog. Kroppens sprog. Det har virkeligt vendt mine udfordringer at få helet dybt i kroppen, og ikke bare få den terapeutiske forklaring på, hvorfor jeg har reageret, som jeg har. For viden kan ikke ændre på kroppen. Det kan forløsning til gengæld. Og det er det man oplever sammen med Mette. I et trygt, kærligt rum, som man ville ønske kunne vare for evigt. Jeg har selv gået tre år i terapi, og arbejdet dybt med en efterfødselsreaktion, men det var først da jeg begyndte et forløb hos Mette, at jeg syntes at forstå helheden. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Mette, hvis man er i gang med at arbejde med sig selv, og hvis man er åben for at verden kan se lidt anderledes ud, end man hidtil har set den. De samme temaer jeg altid har arbejdet med, er bare blevet nemmere at se på i lyset, og dermed bliver de slet ikke lige så store. Sådan helt seriøst, forestiller jeg mig nogle gange, i pressede situationer, at Mette står bag ved mig og sender varm energi,og stiller de helt rigtige spørgsmål, på den der blide, kærlige, heelende måde - og så bliver jeg rolig og god mod mig selv, og klare mine udfordringer lidt bedre. Jeg har fået så meget med allerede efter et par måneder, og jeg glæder mig til at arbejde endnu dybere, sammen med Mette. Kun mine allervarmeste anbefalinger, fra indersiden af mit hjerte. Alle fortjener en Mette". - Hanne, dybdegående 1:1 forløb via Zoom. 

 

"Hos Mette oplever jeg vitterligt uendelig støtte, omsorg og kærlighed 💗 Mette skaber det mest trygge, respektfulde og rummende rum jeg kan forestille mig og mere til, og hun besidder den vidunderlige gave; at hun har den mest indfølende og spot on fornemmelse for, hvad der sker i mig og i rummet. Imellem sessionerne oplever jeg kropslig forløsning uden min bevidste indvirken; pludselig rokerer det hele bare på plads i mine celler, og jeg ved, at der er en dybere forklaring, men for mig føles det bare som ren kærlighedsmagi. Derudover er jeg i mit forløb med Mette blevet bedre og bedre til selv at holde og rumme mit indre barn på et dybt healende plan - netop fordi Mette, i sine helt unikke sessioner, giver SÅ smukke eksempler på, hvordan jeg kan gøre det i ren VÆREN, accept, respekt og kærlighed til mig selv og mit indre barn. Jeg takker dig af hele mit hjerte for det smukke, transformerende og kærlighedsfulde arbejde du gør 🙏❤️ og jeg takker mig selv for at have givet mig selv lov til at investere i så rolig, kærlig og dyb transformerende healing" - Michaela, dybdegående 1:1 forløb via Zoom. 

 

“Mette har hjulpet mig med at heale mit fødselstraume. Det har været den vildeste, mest forløsende, underlige og dejligste oplevelse. På kort tid kom der ro på min krops nervesystem og jeg følte mig ikke længere stresset. Undervejs opstod flere åbenbaringer, som blandet andet betød at jeg fik normaliseret min mælkeproduktion på mit ene bryst, som havde været påvirket siden oplevelsen, så der nu er ens produktion på begge bryster. Det var utrolig trygt og rart og rørende at føle sig set, hørt og forstået allerede fra første øjeblik, på trods af at sessionerne afholdes online. Jeg er virkelig taknemmelig og jeg vil ikke tøve et sekund med at tage fat i Mette igen, hvis der skulle dukke mere op”. ⁣- Elise, 1:1 forløb via Zoom

 

"Jeg begyndte hos Mette efter anbefaling fra min søster, som havde haft et par ganges session hos Mette på det tidspunkt. Jeg skulle på en måde tage tilløb til at gå denne vej, da det ikke umiddelbart er den vej, jeg naturligt ville vælge. Jeg havde gået i terapi hos psykologer i årevis, og havde også fået styr på mange udfordringer i og omkring mit liv, og mine børns udfordringer. Men det var tydeligt for mig, at der manglede noget i min udvikling. En slags kobling mellem min hjerne og min krop. Jeg er/var meget et hovedmenneske, men jeg må sande, at jeg følte mig amputeret i mange henseender. Noget manglede. Ind til jeg læste Mettes hjemmeside. Det var som om hun talte til mig, og jeg kunne mærke, at min krop gav efter og bare måtte “møde Mette”. Jeg var meget nervøs, for det var helt nyt for mig og føltes meget usikkert. Jeg blev faktisk nødt til at skrive til Mette, hvordan jeg havde det inden første session, da jeg følte mig på mega usikker grund. Men Mette kan, som ingen anden kan, åbne mig fuldstændigt op. Helt til mit inderste indre, og ind til min indre lille barn. Hun lader min krop tale min sandhed, og fortolker min krops signaler på viseste og smukkeste vis. Hos Mette er jeg aldrig forkert. Min krop fortæller mig sandheden. Og i rum med Mette bliver afsavnet, ensomheden og forladtheden i mit liv nænsomt holdt og støttet, heelet og forløst. Der bliver holdt rum for hele min rejse hos Mette. Jeg er overvældet over, at kunne arbejde med mine traumer på denne dybe, heelende måde, og opnå den nye dybe indsigt og viden i og om mig selv. Det giver så stor mening for mig, endelig at få min krop med. Jeg føler mig, for første gang i mit liv hel. Jeg er blevet vældig optaget af epigenetik, da jeg ser mine børn kæmpe samme kampe, som jeg gjorde som barn, - og senere som voksen. Sessionerne med Mette stiller dermed, helt uden tung byrde, men kun naturligt, krav til, at jeg tager ansvar for at arbejde med mit liv, så jeg kan sætte mig selv fri af generationstraumerne og give den bedste gave til mine børn, og til mig selv. Frihed. Som menneske står jeg i dag, faktisk allerede fra første session, meget stærkere og langt mere grounded i mig selv. Jeg har opnået en indre ro, jeg aldrig havde troet muligt. (Jeg har jo aldrig oplevet det før). Min proces skaber ringe i vandet, og på forunderlig vis påvirkes mine børn og min mand også. Mit liv er i allerhøjeste grad beriget. Mette har dig!"  -Stinne, dybdegående 1:1 forløb via Zoom.