"Jeg har fået flere sessioner via Zoom af Mette, og jeg må bare sige, det rykker for vildt. Hver gang har det været dybt forløsende og healende. Mette er en meget dygtig, empatisk, nærværende behandler. Selvom behandlingerne foregår online, så formår Mette at skabe et meget trygt og nærværende rum at være i. Det er en ganske særlig kvalitet ❤. Jeg har ikke på et eneste tidspunkt følt mig alene, men til gengæld hver gang følt mig set, rummet, støttet og løftet hele vejen igennem. Mette har mine aller varmeste anbefalinger ❤". - Anna, 1:1 forløb online. 

 

Healing af dit indre barn.

Jeg holder rum for kvinder og mødre i healingen af deres indre barn.

Jeg møder mange vise kvinder, der føler, at de drukner. I krav, forventninger fra relationer og samfund, forventninger til sig selv samt af frygt for kontroltab, og hvor gamle traumer farver livet og berøver følelsen af fred, frihed og glæde. Dertil kommer hos mange en dyb sorg over at føle sig meget alene i verden. 

Det er et smertefuldt sted at stå.

Når vi bliver mødre åbnes der for endnu en dimension, fordi der ikke kun kommer en lille ny sjæl til verden, der fødes også en mor, og det skaber dybt potentiale for healing af dit indre barn. 

På den måde kan moderskabet også opleves som vores egen genfødsel, fordi der her er potentiale for en dyb forløsende rejse tilbage i tid.

Moderskabet kan bringe dyb gammel smerte og sorg op og i lyset af moderskabet forstørres smerten og ensomheden.

Børn er små sensitive unikke væsner, som mærker og føler alt, og som i høj grad vil være vores spejle.

Det kan være en meget smertefuld spejling og trigge dybe sår, traumer og gammel frygt, som viser sig fra dybere lag.

Det kan samtidigt være en meget smuk og dybt forløsende spejling, fordi moderskabet åbner for en rejse som sætter fri og healer op, hvis rejsen påbegyndes.

Børnene viser ofte (altid ❤) vejen, men ansvaret er 100 % vores. Når vi, mødre, sætter os selv fri, så sætter vi også børnene fri.

I METAsundhed taler vi ligefrem om, at børn regenerer/forløser på deres forældres stress og traumer, og overalt i verden forskes der i, hvordan vi kan videregive traumer i generationer (læs mere under fanen epigenetik).

Det kan lyde overvældende, men det giver samtidigt masser af håb og handlemuligheder - lige nu - i dette liv.

Så når du healer dit indre barn, så healer du også børnene i dine hænder, og så kan du møde dig selv og dine børn med hjertet først.

Det er en dybere grad af fred og frihed.

Derfor kan moderskab sætte både mor og barn fri, og det er muligt at nå til et sted i dig, hvor du ikke føler dig alene i verden - uanset i hvilken form den følelse dukker op hos dig - fordi du ved, at du har hjemme i dig selv.

Det er et meget trygt og healende sted at være.

Du behøver ikke kæmpe og nøjes, der er en anden måde at være her på, og det frø vil jeg gerne så.

Du behøver ikke lukke ned for dig selv eller ignorere din behov. Når vi lukker ned for os selv, så mister vi den dybe nærende kontakt til os selv, og det kan være meget smertefuldt.

Jeg ved, at det kræver dybt mod at starte denne rejse. Et mod der ofte opstår, når det føles mere smertefuldt at blive i den nuværende situation, end det på trods af frygt, gør at begynde den healende rejse.

Der findes ikke et kvikfiks i mine øjne, men der findes en dybt forløsende og healende vej, og det er den jeg holder rum for. 

Med min dybe erfaring, personligt og som terapeut og sygeplejerske, holder jeg rum for dig, så du i et trygt, omsorgsfuldt og erfarent rum kan være med hele dig.